Προβολή νέων

ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική Εταιρείας Χ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ-Φ.ΦΥΤΙΛΗΣ& ΣΙΑ Ο.Ε

Τρόπος πληρωμης: Μετρητά ή Καρτα / POS

Όροι & Προυποθέσεις Επιστροφής/Αλλαγής

  • Ειδικές παραγγελίες/ κατασκευές, κεντημένα και υπερμεγέθη, μεταποιημένα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ
  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 20 ημερολογιακές ημέρες.
  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση, με το ετικετ Τρόπος πληρωμης: Μετρητά ή Καρτα / POS άκι.

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

  • Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας άρεσε ή δε σας έκανε και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (ισχυει στις περιπτωσεις ιδιώτη, που δεν εχει παραγγείλει ενδύματα κατοπιν δειγματισμού).
  • To προιόν να μην έχει φορεθεί και να μην έχει σημάδια (πχ λερωμένα).
  • Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.
  • Σε περιπτωση ακυρωσης της παραγγελιας για οποιοδήποτε λόγω η προκαραβολη ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
  • Η εταιρία μας σας συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. είναι το σωστό προϊόν κλπ). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας.  Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς μέσα σε 24 ώρες απο την παραλαβή του προϊόντας απο εσάς, προκειμένου να καταγραφεί το πρόβλημα απο υπεύθυνο της εταιρείας μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ & ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ.

« Επιστροφή στη λίστα νέων