Εταιρικό Προφίλ

Ιστορική Αναδρομή

Οι σπουδές μας στην Ιταλία, στον τομέα της Φαρμακευτικής, μας έφεραν σε επαφή με το χώρο του ιατρικού ρούχου. Ερχόμενοι στην Ελλάδα, το 1992, αρχικά εισάγαμε προϊόντα μίας ιταλικής εταιρείας αποκλειστικά για τις δικές μας επαγγελματικές ανάγκες, καθώς δε βρίσκαμε πουθενά εκείνη την ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων. Το 1994, όμως, ξεκινήσαμε την πορεία μας ως Spazio Paramedico και εργαστήκαμε ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της συγκεκριμένης εταιρείας καινοτομώντας, αφού πρώτοι εμείς σπάσαμε το μονοπώλιο του λευκού χρώματος προτείνοντας ποικιλία χρωμάτων στο ιατρικό ντύσιμο.

Σταδιακά, η εταιρεία μας καθιερώθηκε στον ιατρικό χώρο, ερχόμενη μάλιστα πρώτη σε πωλήσεις. Στη συνέχεια, αξιοποιώντας την εμπειρία, που αποκομίσαμε τα προηγούμενα χρόνια στη χονδρική και λιανική πώληση, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άνοιγμα σε περισσότερους επαγγελματικούς χώρους.

Το 1997, ύστερα από μία επιτυχημένη πορεία, η εταιρεία μας μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, διευρύνοντας παράλληλα τις δραστηριότητές της και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Αργότερα,  καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς μας αυξανόταν, ταυτόχρονα αυξανόταν και η ανάγκη για έναν ακόμη μεγαλύτερο χώρο. Έτσι, μεταφερθήκαμε στη σημερινή μας διεύθυνση, στην οδό Δημητσάνας 15 και παράλληλα η εταιρεία μας μετονομάστηκε σε Workcenter by Spazio Paramedico (Καρακώστας Χ.Φ. Φυτίλης & ΣΙΑ Ο.Ε.).

πρώτοι εμείς σπάσαμε το μονοπώλιο του λευκού χρώματος προτείνοντας ποικιλία χρωμάτων στο ιατρικό ντύσιμο

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και δραστηριοποιούμαστε τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική πώληση.

 

Η Φιλοσοφία μας

Από την αρχή της πορείας μας, επιμένουμε στο ποιοτικό και λειτουργικό ντύσιμο, γεγονός που μας ξεχωρίζει εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια. Όλα μας τα ρούχα είναι υψηλών προδιαγραφών και έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας.

Ο Στόχος Μας

Ο στόχος μας είναι οι προτάσεις μας να μπορούν να εξυπηρετούν κάθε επαγγελματία με σχέδια ξεχωριστά, πρωτότυπα, ποιοτικά σε πολλά χρώματα. Διαθέτουμε προϊόντα σε μεγάλο εύρος τιμών, από το πιο οικονομικό έως το πιο πολυτελές και ακριβό.

Απώτερος σκοπός μας, η άνεση και η κομψότητα στον επαγγελματικό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να βρούμε μαζί την καταλληλότερη λύση για εσάς και την εργασία σας.

AΡ.ΓΕΜΗ: 3186001000